Vi som-gängen 2013

"Vi som tyckte att seobserver har förolämpat hela universum, och måste ställas till svars inför krigstribunalen i Vintergatan"-gänget.
 
Senast ändrad:
Vi som har tillgång till militära prylar,,,,,,och använder dom frekvent, och garvar åt dom som påstår att dom är skit och bara tillför en massa onödig vikt.

Vi som paddlar året runt och ger f*n i vilket väder det är och resonerar "allting går att genomföra i torrdräkt".

Vi som har väldiga problem med att räkna ut hur man ska göra nummer två i en kajak, och gärna med påtagen torr eller våtdräkt. :)
 
"Vi som inser att sebobserver förolämpar stor del av mänskligheten, men också inser att de flesta kommentaerer är kloka"
 
"Vi som bagatelliserade orsaken till ovan nämnda avstängning trots att det inte alls var enstaka företeelse eller lågt i tak enligt admin"-gänget
"Vi som köpte Spyderco Sharpmaker knivslip efter att ha fått OK av DePaul och är mycket nöjda"-gänget
 
"Vi som just registrerat oss för att vi funderat på att vandra någonstans någon gång (kanske) och hoppas att andra är villiga att sammanfatta kunskapen från alla andra trådar i de nya trådar vi startar så vi får lite tips". (Känd vid namn hos lokala naturkompaniet).

"Vi som just registrerat oss (och förmodligen nyss sett Into the wild) och startar en tråd om att gå runt jorden eller genom hela Sverige med minimal utrustning ingen planering och sen när äventyret börjar komma närmare aldrig hörs av igen". (PS: Det är i sin ordning att man inte orkar och därför avbryter, och roligt att folk har idéer och kan drömma, så skäms inte för att berätta hur det gick).
 
Hm... Hänger kanske på Utsidan för lite nuförtiden.... men är tråden ett substitut för missnöjesuttryck för konflikträdda?
 
Vi som

Vi som inte har något annat att göra än skriva i "Vi som-gängen 2013" -tråden ;)
Ja jag vet. Tråden startades ju 2014! Går det att radera ett inlägg? :(

Det kanske finns ett Vi som skriver onödiga inlägg gänget
 
Senast ändrad:

Liknande trådar