• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vad blir det till middag idag?

skulle inte kalla för middag men: Ugnsbakad fläsklägg (kryddad med fänkålsfrön, chiliflakes och sichuanpeppar)
med coleslaw på bröd från Polarbröd
 
Nu på morgonen har jag gjort julköttbullar på ca 2,4 kg älgköttfärs.:)
IMG_20201220_081827883.jpg

Kock i lumpen o kock hemma!:)

Goda blev dom i alla fall!:love:

Nu är jag inne på nästa steg och håller på med att ugnssteka en hel fransyska från höstens älgjakt. :)
 

Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg