Nu är svampen rensad och ligger nu att torka. Jag började med ett par timmar i varmluftsugn där jag startade med 50 grader men stängde av värmen när jag satte in svampen. Luckan något öppen. Det märks redan stor skillnad men jag vågar inte låta dem ligga där över natten så jag har lagt dem på ett myggnät över en tvättställning i pannrummet. Där är det lite varmt och gott. Ska bli spännande att se resultatet.
MEn sen då? När jag vill använda den torkade svampen, vad gör jag då? Smular i såser har jag förstått att man kan göra. Något mer? Kan man blötlägga dem och ha dem i risotto? Hur länge ska de ligga i blöt då? Och hur länge håller de efter att de legat i blöt? Vad mer kan man göra?
MEn sen då? När jag vill använda den torkade svampen, vad gör jag då? Smular i såser har jag förstått att man kan göra. Något mer? Kan man blötlägga dem och ha dem i risotto? Hur länge ska de ligga i blöt då? Och hur länge håller de efter att de legat i blöt? Vad mer kan man göra?