Jag går just nu en utbildning hos Civilförsvarsförbundet och då skall vi bland annat torka mat och ha med oss till nästa träff.
Dessa två böcker rekommenderas av de som har han' um 'et.
Anita Forsell: Friluftsmat (2003 andra upplagan) Prisma, Svenska Turistföreningen
ISBN 91-518-3919-9
Sigri Sahlin: Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter….
ISBN 91-85900-00-1 (är inte helt lätt att hitta i bokhandeln. Bibliotek!)
Själva "receptet" du är ute efter är ju inte aktuellt förrän du skall använda det du torkat.
Du köper väl inte färdigkryddade makaroner på ICA?
Nu skall jag bygga torkollor
Dessa två böcker rekommenderas av de som har han' um 'et.
Anita Forsell: Friluftsmat (2003 andra upplagan) Prisma, Svenska Turistföreningen
ISBN 91-518-3919-9
Sigri Sahlin: Sigris bok om torkning av bär, frukt, grönsaker, svamp, örter….
ISBN 91-85900-00-1 (är inte helt lätt att hitta i bokhandeln. Bibliotek!)
Själva "receptet" du är ute efter är ju inte aktuellt förrän du skall använda det du torkat.
Du köper väl inte färdigkryddade makaroner på ICA?
Nu skall jag bygga torkollor