Jag har sett en hel del trådar och tips om att torka korv och i nästan alla lägen så torkar man ostekt korv. Är det några problem om jag steker korven först för att få den goda stekytan eller ställer det till med något?
Jag tänker mig att jag torkar av fett utanpå korven innan jag torkar den i ugnen. Sen ska jag förvara den torkade korven i frysen fram till någon dag innan jag ska bege mig upp till fjällen.
Tanken är väl främst om jag ska blanda korvenmed något jag ska koka upp på plats sen. Om jag ska steka upp maten då går det lika bra med ostekt torkad korv?
Jag tänker mig att jag torkar av fett utanpå korven innan jag torkar den i ugnen. Sen ska jag förvara den torkade korven i frysen fram till någon dag innan jag ska bege mig upp till fjällen.
Tanken är väl främst om jag ska blanda korvenmed något jag ska koka upp på plats sen. Om jag ska steka upp maten då går det lika bra med ostekt torkad korv?