Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Däremot vet jag inte om kassler är så optimalt att torka just eftersom den redan är både saltad och rökt rökt (vilket ju på sitt sätt är konserveringsmetoder).
Däremot vet jag inte om kassler är så optimalt att torka just eftersom den redan är både saltad och rökt rökt (vilket ju på sitt sätt är konserveringsmetoder).
Jag läste nånstans att man skulle bryna kasslern i pannan innan torkning men tyckte själv att det lät onödigt. Man drar ut lite fett om man bryner och låter rinna av på ett papper, det kan ju vara bra mtp hållbarheten.
Torkningen görs ju både för att konservera och lätta på vikten...