Hej!
Jag har funderat över sätt att minska matlagningstillfällen på vandringar. Sist vi var ute blev jag så oändligt less på att böka med stormköket, diska och hålla på flera gånger om dagen. Jag tänkte att det kanske finns någon här med bra tips för att slippa laga så mycket mat på en vandring.
Vanligtvis gör jag gröt till frukost, vilket jag helst inte byter ut eftersom det typ är det bästa målet på dagen. Det är snarare lunchen som jag är trött på. Har ni några bra tips på lunchmat som är mättande men inte kräver tillagning? (Obs, är vegetarian så torkat kött går bort).
Hur gör ni andra, äter ni tre lagade mål om dagen eller mindre?
Jag har funderat över sätt att minska matlagningstillfällen på vandringar. Sist vi var ute blev jag så oändligt less på att böka med stormköket, diska och hålla på flera gånger om dagen. Jag tänkte att det kanske finns någon här med bra tips för att slippa laga så mycket mat på en vandring.
Vanligtvis gör jag gröt till frukost, vilket jag helst inte byter ut eftersom det typ är det bästa målet på dagen. Det är snarare lunchen som jag är trött på. Har ni några bra tips på lunchmat som är mättande men inte kräver tillagning? (Obs, är vegetarian så torkat kött går bort).
Hur gör ni andra, äter ni tre lagade mål om dagen eller mindre?