• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Tiggare

Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Bara i Sverige det ska daltas med dessa "krakar". Det e nåt sjukt med den svenska självbilden där man måste framställa sig som "god" och göra allt som är politiskt korrekt för att grannarna inte ska tro att man är "ond och ego".

Dessa lycksökare utnyttjar den svenska flatheten och givarna tycks inte inse att de blir manipulerade till att tycka synd om dem.

Vi kanske ska importera gatuhundar från östeuropa också att tycka synd om. Vore fint med lite rabies i vårt land så vi kan tycka synd om de som blir bitna.
 

clindh

Forumvärd
Admin får radera detta inlägget om det anses opassande.
Ok. Diskussionen i sig är inte opassande, men det låga sätt debatten förs av en del, med kränkande invektiv och grova generaliseringa är opassande och otrevlig. Det här får ni ta vidare på Flashback. Diskussionen stänger här,
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.