Nys, har kaffepannor som stått mot eld i åravis! Se bara till att det är vatten i dem och elda klokt.
Helt enig här, aluminium går fint också på öppen eld, så länge det är något blött i grytan.
Fördelen med rostfritt är att det tål torrkokning.
Frågan man får ställa sig själv är om man är fokuserad när man lagar mat/kokar vatten eller om man håller på med en massa andra saker samtidigt och kan glömma grytan på elden.
Fråga nummer 2 blir om man är hur man prioriterar vikt, rostfritt blir tyngre.
För min del blir det aluminium då jag mest kokar vatten, eller mat där jag slår bort vatten efter kok, t.ex pasta.
Jag har inte använt rostfritt på många år.
Titan hamnar ju i en helt annan prisklass, och är egentligen bara överlägset i hållfasthet, så det är det ultimata alternativet om kokkärlet ska dubblera som fotboll på raster.
Ska dock säga att jag hamnat i titanfällan själv, och det är inget dåligt kokkärl, men definitivt inte värt 10 gånger mer än en aluminiumgryta.