Hej
Jag vill ha med mig matlagnignsvin till några av rätterna i sommar.
Det verkar rimligt att reducera det hemma och ta med sig en flaska med nån slags sirap?
Tidigare har jag haft bra resultat med att använda vin i hela rätter (soppa) och torka hela rätten, vinsmaken har blivit jättebra.
Men hur fungerar det egentligen att lagra reducerat vin i vandringstemperatur i 10 dagar?
Eller finns det andra knep? Finns det vinbuljonpulver? Någon som torkat vin till pulver själv?
Jag vill ha med mig matlagnignsvin till några av rätterna i sommar.
Det verkar rimligt att reducera det hemma och ta med sig en flaska med nån slags sirap?
Tidigare har jag haft bra resultat med att använda vin i hela rätter (soppa) och torka hela rätten, vinsmaken har blivit jättebra.
Men hur fungerar det egentligen att lagra reducerat vin i vandringstemperatur i 10 dagar?
Eller finns det andra knep? Finns det vinbuljonpulver? Någon som torkat vin till pulver själv?