• Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Nyår 2008

En hel del har svarat på mitt inlägg om en aktivitetsmaillista i Skåne. Här kommer så ett förslag på aktivitet som blir av! (3 av oss är nämligen 100%-inbokade!) :eek:)

God Jul och Gott Nytt År!

Idag visar kalendern första advent men snön och vinterkänslan lyser med sin frånvaro. Tiden rullar snabbt och innan vi vet ordet av är dags att tacka för året som gått och välkomna 2008!!

Känner du, liksom vi, för att fira en lite annorlunda nyårsafton? Vill du också se stjärnhimlens fyrverkeri mot en nattsvart himmel? Vill du också njuta av god mat och mysa framför en sprakande brasa? Vill du också fira nyår på Skäralids Vandrarhem?? Gör då som vi, ring 0435-44 20 25 och boka en bädd på vandrarhemmet (ca 190kr om du är medlem i STF annars ca 240kr). Kom när du vill, åk när du vill, stanna så länge du känner för. Än så länge finns det bäddar kvar… Vi har bokat in oss 29/12-1/1.

Kring Skäralid finns en fantastisk natur i Söderåsens Nationalpark. Möjlighet finns även att paddla kanot i Rönne å, cykla dressin mellan Klippan och Ljungbyhed, göra en turridning på islandshästar, cykla mountainbike eller varför inte ta ett dopp i någon av sjöarna i närheten?

Nyfiken? Klicka in på: www.skaralid.com

Tar sig dit kan man göra antingen med bil, ca 7 mil från Malmö, eller med kollektivtrafik (heja miljön!) till Ljungbyhed (busshållplatsen ska ligga 300m från vandrarhemmet…).

Övertalad? Fler funderingar? :eek:) Hör av dig eller bara dyk upp!

Vi ses i Skäralid!
Många adventshälsningar!
*kram* Emma och Annika och Johanna
 
Ska vara i Prag över nyår, annars hade jag garanterat hängt på...

Ett tips när ni söker kollektivtrafik på skanetrafiken.se är att närmaste busstationen heter "Skäralid" och inte "Ljungbyhed" (som är 5 km bort).
 
Är man i skäralid måste man gå en runda runt Ravinen, det tar bara runt en timme. Gå upp mott kopparhatten vidare ner i ravinen för att ta sig upp igen på andra sida. Där ligger Lierna med strålande utsikt över förgreningen av ravinen. På väg tillbaka till vandrarhemmet paserar man hjortsprånget, ännu en otrolig utkiksplats.

Skäralid bjuder nog på Sveriges vackraste natur söder om lapporten.
 
Beroende på var ni befinner er den 30de så kommer jag och en till sammansluta med er under dagen, finns några planer för var ni ska vandra el hitta på?

/Kathrine
 
Hej.
Ramlat in här pga. en kompis tips om just denna aktivitet på nyår :eek:)
Blir det av något? Låter riktigt trevligt men vill gärna veta lite mer.

// Jörgen
 

Liknande trådar