• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

New Facebook Photo Viewer sucks!

Vad tycker ni?

Why does Facebook "FUCKBOOK" want to change something that was not broken. I really, really hate this new photo viewer!!!

New Facebook Photo Viewer Video (Youtube)

När man tittar på bilder i den nya "Photo Viewer" tryck F5, då få ni tbx den gamla visaren...

Go tur...

 
Det är väl som vanligt när FB ändrar något. Några tycker inte om det och skriker högt. De som tycker om det säger inte så mycket offentligt. Den senare gruppen är för det mesta större, men eftersom deras kraftuttryck multipliceras med noll så kommer alltid den missnöjda gruppen totalt sett höras mer.