Ok! Ja, alltid tungt att gå med mat man ska laga. Man kan ju tyvärr inte bara äta pasta eller ris heller. Svårt att hålla kött/färsk mat bra i 7 dagar också. Då återstår konserver och då blir packningen tung! (Jag är ingen vikthetsare, men konserver väger på tok för mycket)
Jag har inte läst alla inlägg och inte heller alla inlägg om trådar, men svarar ändå.
När jag har varit ut på 7 dagarsturer, gått 30-40km per dag har jag haft följande upplägg för varje dag:
Frukost: havregryn blandat med nötter och russin.
Mellanmål: En powerbar (mycket kolhydrater och hyffsat med protein) och fjällblandning med nötter, majschips och torkat kött.
Lunch: frystorkat, REAL turmat. Olika blandningar, försökte hitta de med mest kalorier per förpackning.
Mellanmål: ungefär samma upplägg som första. Räckte oftast med en bar.
Middag: frystorkat, men alltsom oftast 2st packningar. Ca 1000-1100kcal.
+småätande av min fjällmix. (Och en konserv med chilibönor som jag lyxande med en morgon)
Småpackningar med espressokaffe är gott till frulle också.
1 flaska whisky.
Kommentera gärna!