Hej, jag funderar på att delta i ett kanotmaraton.
En detalj jag har dåligt grepp på är kosten ... den ska ge rätt näring och energi men jag vill helst paddla med få och korta pauser. Minimal matlagning alltså. Vad har ni för tips?
Så här långt har jag tänkt mig
2 dagar före loppet:
En detalj jag har dåligt grepp på är kosten ... den ska ge rätt näring och energi men jag vill helst paddla med få och korta pauser. Minimal matlagning alltså. Vad har ni för tips?
Så här långt har jag tänkt mig
2 dagar före loppet:
- uppladdning av pasta, bacon osv
- Kaffe, kolhydrater (flingor typ), bacon och ägg
- Kaffe/termos
- Te/termos
- Vatten (vettigt en kall höstdag eller bättre med varm dryck)
- Nyponsoppa (varm?/kall?)
- Blåbärssoppa (varm?/kall?)
- Hårdkokta ägg
- Dubbelmackor med skinka, ost
- Russin/mandel/nöt/torkade bärmix
- Chokladkaka