hej alla!
har inte mycket erfarenhet av att vara ute själv länge i naturen men har stora planer på det och har funderat på det här med maten ganska mycket. det är viktigt för mig att kunna vara ute länge utan att behöva hämta mat men även viktigt att inte behöva bära runt mängder med mat.
det är nästan längst ned på prioritetslistan att maten ska vara god, vill bara få i mig tillräckligt med näring för att klara mig.
har inte heller gott om tid åt att förbereda mat innan jag lämnar hemmet så enklast och lättast (viktmässigt) som bara går.
lågt pris är absolut inte högst på prioritetslistan men jag är inte ekonomiskt oberoende.
undrar även hur länge ni har varit iväg / tror man kan vara iväg utan att behöva ha med sig någon typ av kök?
och vilket typ av kök som egentligen är lättast att bära med sig?
hörde om någon som åt bara ris (och antagligen lite av varje från naturen) i en månad men vet ej hur hälsosamt detta är? tar tacksamt emot alla tankar och råd kring allt detta.
tack på förhand!
har inte mycket erfarenhet av att vara ute själv länge i naturen men har stora planer på det och har funderat på det här med maten ganska mycket. det är viktigt för mig att kunna vara ute länge utan att behöva hämta mat men även viktigt att inte behöva bära runt mängder med mat.
det är nästan längst ned på prioritetslistan att maten ska vara god, vill bara få i mig tillräckligt med näring för att klara mig.
har inte heller gott om tid åt att förbereda mat innan jag lämnar hemmet så enklast och lättast (viktmässigt) som bara går.
lågt pris är absolut inte högst på prioritetslistan men jag är inte ekonomiskt oberoende.
undrar även hur länge ni har varit iväg / tror man kan vara iväg utan att behöva ha med sig någon typ av kök?
och vilket typ av kök som egentligen är lättast att bära med sig?
hörde om någon som åt bara ris (och antagligen lite av varje från naturen) i en månad men vet ej hur hälsosamt detta är? tar tacksamt emot alla tankar och råd kring allt detta.
tack på förhand!