snickerskakor
när jag var mindre och yngre så brukade vi göra de här kakorna till trevliga tillfällen:
2 dl socker
2 dl sirap
1 brk jordnötssmör med bitar
1 l rice crispies (med de där 3 jävla alverna på)
1 dl kokos
ljus blockchoklad (går nog åt 2 kakor)
Häll socker, sirap och jordnötssmör i en kastrull
och låt det smälta ihop till en skön geggamojja.
Blanda det med resten (utom choklad) i en skål och
ös ned det färdiga bööset i en smord form och
platta ut med en gaffel. Ställ formen i frysen
en stund, smält sedan chokladen och häll den över
smeten. In i frysen igen, sedan åter ut och skär
isär i bitar.
sen kan man ju alltid diskutera packvolym och vikt och gå naken i fjällen och sov i en plastpåse och ät barr som fastnar mellan tårna och det där men kakorna är iallafall goda..
när jag var mindre och yngre så brukade vi göra de här kakorna till trevliga tillfällen:
2 dl socker
2 dl sirap
1 brk jordnötssmör med bitar
1 l rice crispies (med de där 3 jävla alverna på)
1 dl kokos
ljus blockchoklad (går nog åt 2 kakor)
Häll socker, sirap och jordnötssmör i en kastrull
och låt det smälta ihop till en skön geggamojja.
Blanda det med resten (utom choklad) i en skål och
ös ned det färdiga bööset i en smord form och
platta ut med en gaffel. Ställ formen i frysen
en stund, smält sedan chokladen och häll den över
smeten. In i frysen igen, sedan åter ut och skär
isär i bitar.
sen kan man ju alltid diskutera packvolym och vikt och gå naken i fjällen och sov i en plastpåse och ät barr som fastnar mellan tårna och det där men kakorna är iallafall goda..