Gissar..
Gissar att det handlar om att få en distans mellan folieformen den alltför varma kastrullbotten.
I så fall borde det funka om man täcker kastrullbottnen med jämnstora stenar i stortåstorlek... korslagda färska kvistar borde också funka.
Gissar vidare att det är lock på folieformen som gäller då lock på kastrullen skulle skapa mycket ånga som blöter upp kakan.
Vattennivån borde rimligen vara halvvägs upp, möjligen lite drygt det, på folieformen
/Ola
Du du ställer formen på stenarna för att inte kakan ska hamna i vatten? Har du lock på folieformen? Lock på kastrullen? Hur mycket vatten har du i kastrullen?
Gissar att det handlar om att få en distans mellan folieformen den alltför varma kastrullbotten.
I så fall borde det funka om man täcker kastrullbottnen med jämnstora stenar i stortåstorlek... korslagda färska kvistar borde också funka.
Gissar vidare att det är lock på folieformen som gäller då lock på kastrullen skulle skapa mycket ånga som blöter upp kakan.
Vattennivån borde rimligen vara halvvägs upp, möjligen lite drygt det, på folieformen
/Ola