Heatstick från Heatgear

Har för mig att kokning i 15 minuter tar kål på det mesta i vatten, hur mycket dör redan vid 80 grader?

15 minuter är en överdriven siffra, numera brukar man säga 2 minuter men det är bara för att man skall vara säker på att vattnet verkligen kokar. Säger man att vattnet bara ska koka upp så kanske folk stänger av innan allt vatten i kärlet blivit tillräckligt varmt.
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
Stabbin Heatstick Kök och brännare 7

Liknande trådar


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg