avslutad210712
Gäst
På sommaren äter jag mest egentorkad mat men skall jag satsa på "påsmat" under vårvintern med tanke på den begränsade tillgången på rinnande vatten? Känns onekligen enklare att smälta lite snö och slå ner det i en påse och sen äta jämfört med att smälta snö och sedan tillaga tex pasta. Dessutom torde det bli enklare att diska.
Om man satsar på påsmat hur skall man då räkna ut hur många påsar man behöver? Om man tex tar Wildlifes mat skall man då räkna en enkelportion var till varje mål eller kan man räkna med en dubbelportion på två till varje mål? Kompletterar med några skivor knäckebröd till varje mål.
Om man satsar på påsmat hur skall man då räkna ut hur många påsar man behöver? Om man tex tar Wildlifes mat skall man då räkna en enkelportion var till varje mål eller kan man räkna med en dubbelportion på två till varje mål? Kompletterar med några skivor knäckebröd till varje mål.