Hur gör ni med de urätna men inte diskade påsarna - slår en knut i ytterändan och hoppas inte att innehållet mojsat till sig efter ett tag, blir stor och överfaller er någon natt doftmässigt eller råkar sticka hål på dessa, då jag förutsätter att påsarna precis som allt annat måste tas med tills man hittar något ställe där man får slänga.
jag menar om man måste diska ur påsarna för att det inte skall börja osa arom efter ett tag, så kan man lika gärna diska kokärlet...
Man återanvänder naturligtvis inte påsarna utan använder en ny påse varje gång.
Annars är det ju precis som du säger, helt meningslöst.
Jag erkänner, helt och hållet, att det är resursslöseri men, åtminstone jag, använder systemet så sällan jag kan.
Det är, som jag nämnt tidigare, mycket trevligare att äta ur ett kokkärl än en plastpåse.
Jag har hört att sådana där påsar brinner jättebra...
Dom brinner jättebra
//Peter