Hej ..
Jag har innan diskuterat mat och vad man skall ha för mat när man skall ut på två veckorsvandringar. Jag har fått en hel del tips och dyl. Dock är det ju ett problem att trådarna oftast slutar med om det skall vara spagetti/ris eller mackisar. Detta är ju itne det svåra i min mening då allt håller sig länge och klarar sig bra i rums temp.
Min fråga blir nu istället vad har man till ? typ en blodig stek är ju gott men funkar inte så bra efter två veckor i ryggsäck. Konserver är ju bra , men tungt. Frystrokat i all ära , men det är ju dyrt om man itne gör det själv, vilket är jobbigt. =))) Ni kan ju förstå mitt dillemma. Det blir väl till att äta knävkebröd i två veckor
// johan
Jag har innan diskuterat mat och vad man skall ha för mat när man skall ut på två veckorsvandringar. Jag har fått en hel del tips och dyl. Dock är det ju ett problem att trådarna oftast slutar med om det skall vara spagetti/ris eller mackisar. Detta är ju itne det svåra i min mening då allt håller sig länge och klarar sig bra i rums temp.
Min fråga blir nu istället vad har man till ? typ en blodig stek är ju gott men funkar inte så bra efter två veckor i ryggsäck. Konserver är ju bra , men tungt. Frystrokat i all ära , men det är ju dyrt om man itne gör det själv, vilket är jobbigt. =))) Ni kan ju förstå mitt dillemma. Det blir väl till att äta knävkebröd i två veckor
// johan