Bra skosortiment i huvudstaden?

Ska kika på ett par nya kängor i veckan. Var inne i en butik i helgen, minns inte vilken det var men de hade typ bara ett eller två par olika modeller av respektive tillverkare som jag kikar efter. Vill prova ut ett par olika skalkängor av framför allt Lundhags. Vart kan jag bege mig tro?
Vill även köpa upp mig på skovårdsprodukter, hela kittet för att underhålla nämnda känga.
 
Håller med om kängspecalisten. Har alltid fått väldigt bra hjälp, tips och råd där. Guld värt när man kan få tips och tankar som inte bara är inriktade på maximerat sälj utan maximerad nytta av sitt inköp.

Just Lundhags brukar det nog finnas gott om även i flera av de större Naturkompanietbutikerna. Finns på kungsgatan (2 st?) och flera stycken längs Sveavägen. De har alla lite olika sortiment men en promenad via Sveavägen från Odenplan till Kungsgatan och sedan vänster ner längs Kungsgatan lär ta dig förbi 4-5 Naturkompaniet, inom något kvarter från kängspecialisten och förbi Alewalds (de har nog också många Lundhags inne). Du kommer även passera inom 2-3 kvarter från en av Addnaturebutikerna.

Så på totalt 25-30 minuters promenad (inklusive omväg till Addnature) kan du gå förbi åtminstone 6-7 någorlunda vettiga butiker (innan läg Säck/Outnorth där också innan de stängde alla butiker).
 
Själv har jag haft att göra med alla butiker som nämns i tråden, men jag måste rekommendera kängspecialisten. Personerna som jobbar där är kunniga, trevliga och ostressade.

Du har även möjlighet att provgå kängorna på olika underlag. Det kan vara helt avgörande vid köp.