Tjena.
Jag köpte en Katadyn BeFree-flaska i våras. Det blev test av filteringen i början av Juli då jag gjorde en tvådagars utflykt. Hittade ett par bäckar med rinnande vatten och filtrerade. Överraskad av att det smakade så gott efteråt, nåja hur gott 25-gradigt vatten nu egentligen är. Nu kokade jag vattnet efter filtreringen då jag ändå skulle laga mat, och fixa kaffe.
(Jag gick Bruksleden från Skinnskatteberg till Trummelsberg och tillbaka)
Men nyss fick jag en idé: att fylla 2 provflaskor med vatten från Mälaren varav den ena ofiltrerad och den andra med filtrerat i rent vetenskapligt syfte. Mälaren dels för att jag bor vid den och dels för att sjövattnet är allt annat än klart...
Min fråga. Vem gör sådana analyser utan att jag konkar på kuppen?
Jag köpte en Katadyn BeFree-flaska i våras. Det blev test av filteringen i början av Juli då jag gjorde en tvådagars utflykt. Hittade ett par bäckar med rinnande vatten och filtrerade. Överraskad av att det smakade så gott efteråt, nåja hur gott 25-gradigt vatten nu egentligen är. Nu kokade jag vattnet efter filtreringen då jag ändå skulle laga mat, och fixa kaffe.
(Jag gick Bruksleden från Skinnskatteberg till Trummelsberg och tillbaka)
Men nyss fick jag en idé: att fylla 2 provflaskor med vatten från Mälaren varav den ena ofiltrerad och den andra med filtrerat i rent vetenskapligt syfte. Mälaren dels för att jag bor vid den och dels för att sjövattnet är allt annat än klart...
Min fråga. Vem gör sådana analyser utan att jag konkar på kuppen?