Igår köpte jag en varm macka på ett fik och tänkte den vill jag göra på stormkök.
Bröd troligen surdegsbröd
Pesto
Soltorkade tomater
Brieost
Salami
Till det
Sallad och en dressing typ som rödvin med mer sötma vad det nu kan kallas.
Den smidigaste vägen vore att ta med ett mackjärn typ våffeljärn det brukar bli lyckat.
Men om jag nu vill göra den i ett vanligt trangia hur ska jag på bästa sätt få till sprödheten i brödet och genom värmd macka?
Först steka brödet i smör på båda sidor och sedan på med fyllning. Steka på svagare värme i stekpannan under en gryta för att få till ungsfunktion? Eller pressa mackan med botten på en gryta mot stekpannan? Mycket funderingar i denna gubben!
Bröd troligen surdegsbröd
Pesto
Soltorkade tomater
Brieost
Salami
Till det
Sallad och en dressing typ som rödvin med mer sötma vad det nu kan kallas.
Den smidigaste vägen vore att ta med ett mackjärn typ våffeljärn det brukar bli lyckat.
Men om jag nu vill göra den i ett vanligt trangia hur ska jag på bästa sätt få till sprödheten i brödet och genom värmd macka?
Först steka brödet i smör på båda sidor och sedan på med fyllning. Steka på svagare värme i stekpannan under en gryta för att få till ungsfunktion? Eller pressa mackan med botten på en gryta mot stekpannan? Mycket funderingar i denna gubben!