Hej gott folk. Planerar en exkursion längs med kungsleden i sommar och har nu under en veckas tid spanat in olika friluftskök. Tycker att jag börjar få rätt bra koll på läget men skulle vilja checka av med expertisen innan köp.
Krav:
- 2 personer
- Frukost, lunch och middag
- Gas kök - för enkelhetens skull
- Lättvikt
- Prisvärt
- Stadigt, ska gå att steka på.
- Gå fort att plocka ihop och helst inte skrymmande
Potentiella kökskandidater:
- Primus Essential Stove Set 1.3l
(eftersom allt ingår, kastrull och stekpanna. tot 858 gram)
-Trangia 27-3 UL with Gas Burner
(eftersom det är rekommenderat av många, allt ingår, och fungerar med T-sprit. tot 725gram)
- Primus Gravity III + Primus Essential pot set
(Smidigt och lätt. tot 763gram)
Nu lutar det åt ett Triangia för flexibiliteten av bränsle och vikt. Vilket kök rekommenderar du för längre vandringar?
Krav:
- 2 personer
- Frukost, lunch och middag
- Gas kök - för enkelhetens skull
- Lättvikt
- Prisvärt
- Stadigt, ska gå att steka på.
- Gå fort att plocka ihop och helst inte skrymmande
Potentiella kökskandidater:
- Primus Essential Stove Set 1.3l
(eftersom allt ingår, kastrull och stekpanna. tot 858 gram)
-Trangia 27-3 UL with Gas Burner
(eftersom det är rekommenderat av många, allt ingår, och fungerar med T-sprit. tot 725gram)
- Primus Gravity III + Primus Essential pot set
(Smidigt och lätt. tot 763gram)
Nu lutar det åt ett Triangia för flexibiliteten av bränsle och vikt. Vilket kök rekommenderar du för längre vandringar?