Är en total amatör när det gäller brännare och skulle behöva lite råd av er brännarrävar på forumet.
Funderar eventuellt att skaffa en rund 2 mm tjock aluminiumplatta till brännaren till min ostfonduegryta därhemma som ska bidra till att sprida värmen jämnare:
http://i89.photobucket.com/albums/k214/mr_bigfish/HeatPlate.jpg
Aluminiumplattan ska placeras ovanpå brännarstativet:
http://i89.photobucket.com/albums/k214/mr_bigfish/RechaudRVS.jpg
Syftet är att få en jämnare spridning av värmen från brännaren så att man undviker att det bränner fast lokalt i ostfonduegrytan.
""By placing this support plate between your fondue pan and the burner the heat of the burner will be uniformly distributed under your ceramic fondue pan."
Kommer konceptet med den runda aluminiumplattan att fungera som avsett?
Funderar eventuellt att skaffa en rund 2 mm tjock aluminiumplatta till brännaren till min ostfonduegryta därhemma som ska bidra till att sprida värmen jämnare:
http://i89.photobucket.com/albums/k214/mr_bigfish/HeatPlate.jpg
Aluminiumplattan ska placeras ovanpå brännarstativet:
http://i89.photobucket.com/albums/k214/mr_bigfish/RechaudRVS.jpg
Syftet är att få en jämnare spridning av värmen från brännaren så att man undviker att det bränner fast lokalt i ostfonduegrytan.
""By placing this support plate between your fondue pan and the burner the heat of the burner will be uniformly distributed under your ceramic fondue pan."
Kommer konceptet med den runda aluminiumplattan att fungera som avsett?