Stekpannan på mitt gamla Trangia 27 börjar ge upp, Teflonbeläggningen börjar skäppa på ett par ställen.
Den är av den gammal typen med grå utsida med små svarta prickar och har varit mycket lätt att rengöra och hållbar.
Denna röda Nonstick var den jag funderade på att köpa.
Jag har i bakhuvudet att jag läst att folk tyckt att dom nya Nonstick inte riktigt håller samma kvalitet, så frågan är om man i stället ska ska satsa på en Duossal ?
Någon som testat både nya och gamla Nonstick och kan ge ett omdöme ?
Den är av den gammal typen med grå utsida med små svarta prickar och har varit mycket lätt att rengöra och hållbar.
Denna röda Nonstick var den jag funderade på att köpa.
Jag har i bakhuvudet att jag läst att folk tyckt att dom nya Nonstick inte riktigt håller samma kvalitet, så frågan är om man i stället ska ska satsa på en Duossal ?
Någon som testat både nya och gamla Nonstick och kan ge ett omdöme ?
Senast ändrad: