• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Vad är

KLAGER; sa:
I dagens Metro (27/4) annonserar Östersunds kommun, med en slogan som lyder "Livskvalitet INGÅR". Det framgår ju inte riktigt vad de menar med "Livskvalitet"?

Hmmm, kan det vara någon slags förtäckt moderatpropaganda, livskvalitet är frihet att få bestämma själv, lag eller inte? :)

Eller ska man förstå att i Östersund är det så mjukt att man slår sig inte när man ramlar och slår sig? :)

Peter
 
Jag har aldrig förstått det där med flyttalsberäkningar, men förhoppningsvis är deras statistik bättre än för alla knasbollar som nu proppar hörselgångarna fulla med Mp3:eek:r ute i trafiken... Där tror jag att vi har ett riktigt fett trafikproblem under uppsegling.Skulle kännas väldigt pinsamt om man blev kylarprydnad på en Scania bara för att man inte kunde slita sig från favvoalbumet den tid det tog att ta sig från "A till B". :)