Guest
Gäst
Med en kajak har man större möjligheter att "lyxa" till matförrådet än vid tex vandring. Det skulle vara bra att få lite tips och råd för vad som är lämpligt att ta med sig på veckoturer.
Till frukost tänker jag mig: gröt/välling, bröd, smältost på tub, kaviar, rökt korv mm
Lunchen tänker jag mig någon soppa på termos som man lagat till tidigare under dagen. Detta tillsammans med bröd och pålägg.
Middagen framåt kvällen är väl det som man kan variera mest och som jag har frågor kring. Klassiskt är förstås pasta, pulvermos, ris, potatis etc. Det är en bra bas tillsammans med konservburkar..men vad kan man mer fylla ut det med? Är det möjligt att släpa med sig korv, kött och andra känsliga produkter?
En annan fråga gäller mjölk och smör. Hur länge kan man räkna med att sådant håller om det förvaras i tex plastbehållare?
Kom gärna med alla tänkbara erfarenheter angående mat och matförvaring/hållbarhet....
Mvh
Jonas
Till frukost tänker jag mig: gröt/välling, bröd, smältost på tub, kaviar, rökt korv mm
Lunchen tänker jag mig någon soppa på termos som man lagat till tidigare under dagen. Detta tillsammans med bröd och pålägg.
Middagen framåt kvällen är väl det som man kan variera mest och som jag har frågor kring. Klassiskt är förstås pasta, pulvermos, ris, potatis etc. Det är en bra bas tillsammans med konservburkar..men vad kan man mer fylla ut det med? Är det möjligt att släpa med sig korv, kött och andra känsliga produkter?
En annan fråga gäller mjölk och smör. Hur länge kan man räkna med att sådant håller om det förvaras i tex plastbehållare?
Kom gärna med alla tänkbara erfarenheter angående mat och matförvaring/hållbarhet....
Mvh
Jonas