Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Hållbarheten är ganska exakt en vecka (den blir inte otjänlig men smakar lite härsket efter det) och det är fan i mig det godaste jag nånsin burit med mig i fjällen (till nån vettig vikt...jag mins en gång vi bar fyra(!) konserver med grapeklyftor. Det var sagolikt gott, och sagolikt skönt att slippa vikten av.)
En öl eller två är det helt klart värt att slänga ner i ryggsäcken. Och om jag mot all förmodan skulle gå i lättviktstankar blir det öl på bruk istället för flaska.
Memphis Belle kräver inte ägg och är lätt. Lite äkta lönnsirap till det så blir det riktigt lyxigt och lätt. Bacon eller rökt fläsk och lyckan är komplett. Raggmunkar är fint också. Det tunga med detta är dock stekpannan som man normalt inte har med.
Fördelen med raggmunkar och amerikanska pannkakor är att man inte behöver steka så många.
En liten flaska skotsk maltwhisky,Laphroaig 10 years.
"blommig smak,fatkaraktär,ljunghonung,tjärpastill,jod,lakrits och nougat "
Sitter helt perfekt i alla lägen och väder.
Jag vill protestera mot Memphis belle som jag provat efter tidigare tips från forumet.
Enligt anvisningarna skall man tillsätta ägg, mjölk och matolja. Själva mixen innehåller alltså endast mjöl, salt, socker och bakpulver! Det måste finnas bättre mixar som innehåller allt. Jag har nu köpt Mixwell som bara skall tillsättas vatten men har inte hunnit prova den ännu.
Hahahaa, Hahahahaha!
Esoteriska fabrikat. inte speciellt esoteriskt för mig. dessutom är dom mycket, mycket, mycket godare än Kungsörnens motsvarande produkter.
Aunt Jemima har funnits sedan slutet på 1800-talet...tror det är den mest sålda pannkaksmixen i USA troligtvis i Världen.
Hahahaha, mmmmm...