Re: Hä!
Jo, nästan. Fast enklare.
Man lägger (det tinade) köttklumpen i en hink med saltlösning nåt dygn, sköljer av och slänger in i ugnen på låg värme en massa timmar.
Vilket som är mest effektivt ur viktssynpunkt vet jag inte - kanske värt en test?
Oavsett vilket så är det värt vartenda gram! Cous-cous och grönpepparsås på påse är bra tillbehör. Färska enbär kan man också trimma med - det brukar finnas på vägen.
BAX; sa:PS. Om man torkar i ugn blir det väl nästan som en tjälknul, eller..?
Jo, nästan. Fast enklare.
Man lägger (det tinade) köttklumpen i en hink med saltlösning nåt dygn, sköljer av och slänger in i ugnen på låg värme en massa timmar.
Vilket som är mest effektivt ur viktssynpunkt vet jag inte - kanske värt en test?
Oavsett vilket så är det värt vartenda gram! Cous-cous och grönpepparsås på påse är bra tillbehör. Färska enbär kan man också trimma med - det brukar finnas på vägen.