Stoppa det inte i plastpåse
Håller med skogvaktarn. Inga problem alls. Det behöver inte alls vara snustorrt för att hålla. Det viktiga är att det inte blir fuktigt/blött för då kommer mögel, bakterier eller oxå så surnar det.
Är köttet rökt så håller det mer vätska och är mer känsligt. Stoppa inte en sån bit i plastpåse, för då möglar det. Använd en handduk eller papperspåse så håller det i evighet. Det enda som händer är att det torkar. (OK, detta var utanför ämnet, men samma princip gäller ju,,,)
Ett annat exempel är de spanska lufttorkade skinkorna. De torkas ju i ett par år, och sedan hänger de där i taket i värmen och cigarettröken, inga problem! Fettet härsknar inte ens.
Nä, lägg köttet vart du vill.
Håller med skogvaktarn. Inga problem alls. Det behöver inte alls vara snustorrt för att hålla. Det viktiga är att det inte blir fuktigt/blött för då kommer mögel, bakterier eller oxå så surnar det.
Är köttet rökt så håller det mer vätska och är mer känsligt. Stoppa inte en sån bit i plastpåse, för då möglar det. Använd en handduk eller papperspåse så håller det i evighet. Det enda som händer är att det torkar. (OK, detta var utanför ämnet, men samma princip gäller ju,,,)
Ett annat exempel är de spanska lufttorkade skinkorna. De torkas ju i ett par år, och sedan hänger de där i taket i värmen och cigarettröken, inga problem! Fettet härsknar inte ens.
Nä, lägg köttet vart du vill.