Aha, jag har skurit dem tjockare än så, säkert 10 mm. Då är det säkert förklaringen. Att det skulle vara ugnen tror jag inte på, många äldre torkar ju kött i ugn utan att ens ha luckan öppen. Jag har den alltid lite öppen och det räcker gott och väl för att dra ut all fukt.Jag har skurit potatis ungefär som när man ska göra gratäng ca.2-3mm och det har funkat bra.
Torkad kycklingfilebitar ?
- Trådstartare peter1959
- Start datum
Liknande trådar
Liknande trådar
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Recept på suovas - rökt, saltad renstek...och torkad
- Börjat av Kamvandrare me´skavssår
- Svar: 0
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-