Hej hej.
Har byggt en liten tork av en stor hink som jag bryggt mjöd i.
Vid vilken temperatur är det bra å torka kött i?
Jag har en glödlampa i botten, använder jag en 40W lampa får jag 28c och använder jag en 60W lampa får jag 35c i tunnan.
Har hål i botten å toppen så jag får lite drag ungefär som en skorsten.
Å medans jag är kvar på tråden, vilket kött är lämpligt? Lövbiff?
.
Mvh Magnus
Har byggt en liten tork av en stor hink som jag bryggt mjöd i.
Vid vilken temperatur är det bra å torka kött i?
Jag har en glödlampa i botten, använder jag en 40W lampa får jag 28c och använder jag en 60W lampa får jag 35c i tunnan.
Har hål i botten å toppen så jag får lite drag ungefär som en skorsten.
Å medans jag är kvar på tråden, vilket kött är lämpligt? Lövbiff?
.
Mvh Magnus