Tankar kring risgrynsgröt

Du är nog en bättre kock än vad jag är:)
Håller med om att det är gott. Men jag lyckas bränna fast det då och då. Får väl skärpa mig vad gäller tålamod. Bland det värsta diskjobb jag haft var när jag lagat Pama över öppen eld. Det är inget jag gör om i brådrasket.

Raskesven

Kan tänka mig att det blev mkt diskjobb om du gjorde så ;).
Man skall ju vara medveten om att det bränner fast ganska enkelt och att man får röra om ofta i grytan.
Jag kör själv med gas på så låg effekt som brännaren klarar av och som sagt bara i 1,5minuter. Det ger en klar skillnad.
//Peter
 
Grötar

finns i de flesta ursprungsdieter. Min internationella 10 sortersgröt är förvisso lite micklig att mixa hemma men i portionspåsar ute i fält med en knivsudd honing och en kaffesked olivolja är den mkt god och ger upphov till taktila upplevelser (Det var därför som NASA skrotade näringspillren när väl austronater började flyga, aporna hade inget att säga till om....). Koka vid sidan om blåsset eller ha en simmerskiva med dig till spisen.
Speciella simmerskivor säljes sjukt dyrt....
//J
 

Liknande trådar


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg