Är väl ingen större entusiast av frystorkat,dyrt och smakar inget vidare.
Läste att Lars Monsen (Norsk äventyrare) till stor del lever av risgrynsgröt bortsett från en och annan fisk på sina strapatser,både korta och långa.
Så jag funderar på att testa gröt som basmat vid nästa fjäll/fiskevandring,
fast då snabbvarianten då man inte alltid har tillgång till ved.
Pama minutris 100 g innehåller enligt förp:
Energi 1470 kj (350kcal)
Protein 7,5 g
Kolhydrat 78 g
Fett 0-1 g
Blandas förslagsvis med torrmjölk vid tillagning, 3 min koktid.
Hur står sig det näringsmässigt mot tex Real/Wildlife frystorkade middagar ?
Några andra för/nackdelar ?
Läste att Lars Monsen (Norsk äventyrare) till stor del lever av risgrynsgröt bortsett från en och annan fisk på sina strapatser,både korta och långa.
Så jag funderar på att testa gröt som basmat vid nästa fjäll/fiskevandring,
fast då snabbvarianten då man inte alltid har tillgång till ved.
Pama minutris 100 g innehåller enligt förp:
Energi 1470 kj (350kcal)
Protein 7,5 g
Kolhydrat 78 g
Fett 0-1 g
Blandas förslagsvis med torrmjölk vid tillagning, 3 min koktid.
Hur står sig det näringsmässigt mot tex Real/Wildlife frystorkade middagar ?
Några andra för/nackdelar ?