• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Stor förvirring för nya på utsidan !

Bästa tråden sedan VIRRE (han med kikarna och versaler)! :) Jag och en kollega har troligtvis blivit definitivt klassade som supernördar, ingen annan förstår det här i fikarummet.

Bidrar med:

DIY: Engelsk förkortning för självbefläckelse, även hyllande av individens kamp mot marknadskrafter.

Mvh
Peter P.
 
GPS=Grymt Populär Sinnesförvirring, har blivit alltmer utspridd i skogen och på isarna. Folk tror sig veta var de är, men har egentligen ingen aning.
 
Word!= för att kolla stavvningen före ivägsändade av inlägg.
Inlägg= -utfyllnad för att inte nätet ska vara tomt.
Tomt nät= Skitfiske
Skitfiske= hoppas du drattar i plurret skitstövel!
Skitstövel= Den som får mest fisk.
 
TAMOJ (tam ´oj) = En typ av tränad/uppfostrad OJ.... Mkt lättare att använda än den vilda "OJ"en....

G-1000 = Nya frilufts motorcykeln från fjällräven med 1000 kubiks motor....Finns också i en miljö vänlig motor variant "WOOLPOWER", som styrs av en intelligentare typ av databox : "SMARTWOOL".

//MD