Hej,
efter jag vandrat utan kök nu i 2 år även vid längre vandringar saknar jag ändå möjligheten att koka upp vatten för varm chocklad eller till soppor. Jag har aldrig gillat att låga mat ute i naturen och kommer inte att göra det i framtiden heller. Det ska gå fort och utan krångel. Köket ska alltså främst användas till att koka upp vatten. Låg vikt är viktigast. Jag har tittat på en Jet boil men tycker den är för tungt. Lättpackare använder ofta Soto Windmaster stove som väger 87 g. Är det någon som har en sådan och hur nöjda är ni? Nackdelar? Den förekommer inte i någon diskussion här när jag kollade olika trådar om valet av friluftskök. Ska man dra slutsatsen att den inte är tillräckligt bra, eller?
efter jag vandrat utan kök nu i 2 år även vid längre vandringar saknar jag ändå möjligheten att koka upp vatten för varm chocklad eller till soppor. Jag har aldrig gillat att låga mat ute i naturen och kommer inte att göra det i framtiden heller. Det ska gå fort och utan krångel. Köket ska alltså främst användas till att koka upp vatten. Låg vikt är viktigast. Jag har tittat på en Jet boil men tycker den är för tungt. Lättpackare använder ofta Soto Windmaster stove som väger 87 g. Är det någon som har en sådan och hur nöjda är ni? Nackdelar? Den förekommer inte i någon diskussion här när jag kollade olika trådar om valet av friluftskök. Ska man dra slutsatsen att den inte är tillräckligt bra, eller?