Hur var skillet-köket från Röda stjärnan? Lite sugen på ett själv, hur verkar kvaliteten?
Har inte hunnit testa det så mycket än, men här är lite synpunkter:
* Jag är nöjd mer kärlet. Många synpunkter gäller ju för liknande kärl, inte bara detta.
* Kärlet rymmer Windmastern, vikkåsa samt fotstöd för glasflaska (och kanske tändstickor/tändare, dock ej tändstål).
* Jag har bytt ut förvaringspåsen mot en större som jag hade liggandes, så jag kan ställa en mellanstor glasflaska på kärlet samt en lång sked på utsidan och ändå ha allt i ett kit så att säga.
* Bedömmer att kärlet fungerar bra som 1-personskök.
* Kärlet saknar beklädda handtag både på gryta och stekpanna, vilket gör att dessa i vissa fall blir (för) varma. Ska nog dra några varv tape (nån som tål värme) runt handtagen för att se om det gör saken bättre.
* Detta är mitt första titan-kärl och jag upplever det som väldigt lätt och tillsammans med Windmastern går det ruggigt fort att koka upp vatten jämfört med tidigare lösning jag hade. Har dock inte kokat upp hela kärlet med vatten.
* Upplever som att kärlet förlorar värmen relativt snabbt, så jag ska fundera på en grytmysare för kärlet alt en isolerande påse för torr-/blötmatpåsen.
* Funderar på att ta fram ett vindskydd, inte för att Windmastern är dålig, men för att få värmen att stiga upp längs med kärlet så att sidorna också värms. Just nu blir kärlet supervarmt i botten med Windmastern, men skulle även vilja nyttja värmen att värma kärlet från sidorna, särskilt om man ska koka upp hela kärlet med vatten. Blir nog någon alu-folielösning.
Det var nog det jag kom på här och nu. God tur!