Tänkte försöka mig på att göra ett gäng "skitvädersluncher" till årets fjällvandring, som kan ätas direkt utan tillagning. Ska också självklart kunna förvaras i ryggan utan att bli dåliga.
Hade jag ätit kött hade jag satsat på pemmican men nu är jag vegetarian. Nån som har tips på hur man gör energi rika snabbluncher som inte blir dåliga och som inte behöver tillagas? Vill alltså ha något matigt, inte sött. Inga problem om det bara är protein och fett, min mage till det bra.
Tänker spontant kokosfett, torkade grönsaker och nån torkad ost blandat? Kanske med kikärtsmjöl i för att inte fettet ska rinna vid högre temp? Funkar det?
Hade jag ätit kött hade jag satsat på pemmican men nu är jag vegetarian. Nån som har tips på hur man gör energi rika snabbluncher som inte blir dåliga och som inte behöver tillagas? Vill alltså ha något matigt, inte sött. Inga problem om det bara är protein och fett, min mage till det bra.
Tänker spontant kokosfett, torkade grönsaker och nån torkad ost blandat? Kanske med kikärtsmjöl i för att inte fettet ska rinna vid högre temp? Funkar det?