• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Sex i naturen

Smak o smak vete fan men långt till skämt verkar det ju helt klart vara här så fel forum för glada eller sjuka skämt funkar inte här.. är en glad och skämtsam person som tar det mesta med klackspark,småjävlas allmänt med polarna och på jobbet så fort tillfälle ges... Men skit samma!
Tackar för mig.. ha de surgubbar!
 
Den här slyngeln är ju bara ute efter att försöka skapa flames.
Eftersom det är för sent för preventiver finns det ju andra sätt att slippa dennes pubertala skrivklåda.
Skall pröva ett som tidigare visat sig vara en bra käpp.
 
Man kan väl alltid diskutera vilka kondomer som väger minst och således passar för lättpackare. Kanske rentav hur man gör sina egna kondomer av material som man kan hitta i naturen.

Det blir två diskussioner i separata forumdelar. En i Lättpackning och en i Gör det själv. Och den här borde f.ö. vara i Övriga aktiviteter. Och diskussionen om den här diskussioen i sin tur i Fritt forum. Vilken sörja....

Nä. Stötarna har rätt. Det går inte att diskutera sex på utsidan. Heller.
 
Sex i naturen, är ju inte alls kontroversiellt.
Sex med hund i naturen, är ju inte heller några konstigheter.

Här handlar det ju kanske till stor del om hur man ska få ligga, så bra som möjligt, och då tror jag att man kommer att behöva minst två tält, kanske ett fyrmannatält och ett två eller hellre tremanna.
Med ett fyrmanna och ett tremanna med GT-absid så kanske man fördelar sig tre pers. per tält, och hade man som sagt hund också, så beror det ju mycket på vad det är för hund, men en större hund kanske kan ligga i absiden, och då klarar man sig fortfarande med tre tält.
 
Kul

ämnesval och inte alldeles lätt att gå in på utan att gå över gränsen till det som jag och säkert de flesta vill ha privat.

Men med rätt sällskap, liten risk för upptäckt, bra underlag, inspiration osv så förekommer naturligtvis även denna form av umgänge i det fria.

Thure