Slänger ut en fråga om matlagning med saltvatten. Några tips?
Vill ställa en öppen fråga för att få tips för att spara vatten
Hittade denna sidan men det bör skilja sig beroende på salthalten.
Proportioner för matlagning med havsvatten
För seafood: 100% havsvatten.
För Fisk: 80% havsvatten, 20% av färskvatten.
För grönsaker och baljväxter: 80% havsvatten, 20% av färskvatten.
För potatis: 100% havsvatten.
För kött och pasta: 25% havsvatten, 75% av färskvatten.
För Rice: 20% havsvatten, 80% av färskvatten.
http://24monde.info/sv/article/hur-att-laga-mat-med-havsvatten
Vill ställa en öppen fråga för att få tips för att spara vatten
Hittade denna sidan men det bör skilja sig beroende på salthalten.
Proportioner för matlagning med havsvatten
För seafood: 100% havsvatten.
För Fisk: 80% havsvatten, 20% av färskvatten.
För grönsaker och baljväxter: 80% havsvatten, 20% av färskvatten.
För potatis: 100% havsvatten.
För kött och pasta: 25% havsvatten, 75% av färskvatten.
För Rice: 20% havsvatten, 80% av färskvatten.
http://24monde.info/sv/article/hur-att-laga-mat-med-havsvatten