Bildbevis!
Pics or it didn't happen som det heter...
Här är gammal bild från en paddel- och fisketur i Båven sommaren 2009 då jag testade detta på abborre. Det går att röka i Trangian (25an) precis som alla säger. Jag satte den stora kastrullen över den lilla då min stekpanna är en sån med teflon. Sedan körde vi över öppen eld vilket gjorde att det nog blev lite varmt som syns, men inuti fanns smarrig firre. Kanske är det lättare att reglera värmen med gasol eller hederlig röddoja? Gallret är från en engångsgrill vi tyvärr hittade "kvarglömd" vid lägerplatsen, fisken på detta och spån + enris i botten. Enda kruxet är som sagt att det blir enormt skitigt och fastbrännt och att ena kastrullen slog sig lite vad jag minns.
Lycka till med maten!
Pics or it didn't happen som det heter...
Här är gammal bild från en paddel- och fisketur i Båven sommaren 2009 då jag testade detta på abborre. Det går att röka i Trangian (25an) precis som alla säger. Jag satte den stora kastrullen över den lilla då min stekpanna är en sån med teflon. Sedan körde vi över öppen eld vilket gjorde att det nog blev lite varmt som syns, men inuti fanns smarrig firre. Kanske är det lättare att reglera värmen med gasol eller hederlig röddoja? Gallret är från en engångsgrill vi tyvärr hittade "kvarglömd" vid lägerplatsen, fisken på detta och spån + enris i botten. Enda kruxet är som sagt att det blir enormt skitigt och fastbrännt och att ena kastrullen slog sig lite vad jag minns.
Lycka till med maten!