Skall ut på 14 dagars vandring och vill ha med egenlagad och TORKAD mat.
Har ngt recept, men vill ha ny inspiration.
Mitt recept är en stadig köttfärsröra med lök,tomatpure,kryddor som torkas i ugn. (Har även torkmaskin)
Söker fler recept på samma koncept dvs grytor/röror/tjockare "såser" att äta ihop med pasta,ris ed.
Jag vill alltså INTE ha med en massa olika hemtorkade ingredienser i ryggsäcken och laga ihop ute utan laga rätten hemma och torka den och sedan blöta upp/ värma ute.och komplettera med pasta,ris osv,
Tacksam för alla tips,
Har ngt recept, men vill ha ny inspiration.
Mitt recept är en stadig köttfärsröra med lök,tomatpure,kryddor som torkas i ugn. (Har även torkmaskin)
Söker fler recept på samma koncept dvs grytor/röror/tjockare "såser" att äta ihop med pasta,ris ed.
Jag vill alltså INTE ha med en massa olika hemtorkade ingredienser i ryggsäcken och laga ihop ute utan laga rätten hemma och torka den och sedan blöta upp/ värma ute.och komplettera med pasta,ris osv,
Tacksam för alla tips,