Nu svär jag nog bland de trogna...
Jag testade frystorkat på 80-talet när jag började med mitt uteliv, man överlevde men det smakade sågspån, samma sak i lumpen 88/89, man överlevde men det smakade sågspån...
När jag lagar mat ute numera är det mer hemmakomponerat, bacon & potatismos de första dagarna till lunch, frukost blåbands soppor (inte allt frystorkat är skräp!) med lite havregryn. kvällsmat kan vara korv (ölkorv, vakumpackad) med linser/pasta/ris/quinoa.
Sedan kan man ha extra med sig tex torkad svamp, egen plockade örter mm.
Jag läse mycket ofta de som torkar och gör sin egen mat för utelivet, det ger mycket ideer!
Jag testade frystorkat på 80-talet när jag började med mitt uteliv, man överlevde men det smakade sågspån, samma sak i lumpen 88/89, man överlevde men det smakade sågspån...
När jag lagar mat ute numera är det mer hemmakomponerat, bacon & potatismos de första dagarna till lunch, frukost blåbands soppor (inte allt frystorkat är skräp!) med lite havregryn. kvällsmat kan vara korv (ölkorv, vakumpackad) med linser/pasta/ris/quinoa.
Sedan kan man ha extra med sig tex torkad svamp, egen plockade örter mm.
Jag läse mycket ofta de som torkar och gör sin egen mat för utelivet, det ger mycket ideer!