Rädda mig från sladdriga knäckemackor!

wasas färdiga knäcke!

wasa säljer knäckebröd med pålägg redan från affären!
väldigt goa! med ost o skinka, och någon med tomat o ost tror jag. de ligger två o två i små påsar. dom håller sig spröda o fina!
 
Använd små smörpaket som man får till dagens lunch. Nån timme innan mat stoppar du det i byxfickan och sen är det bara att bre det på mackan.
 
Mackpålägg!

Majonäs fryser eftr ett tag men kaviar håller ut rkt länge mkt pga hög salt halt. Sen finns d ett pålägg eller ett som skulle kunna tänkas andvändas som pålägg o d är sån där skinka på burk i Gele.

Kanske inte optimalt o icke kladdigt men gelen gör på någe vis att d inte fryser i första taget.

Sen sån där norsk getost är en rkt höjdare bara att skära loss en tjock skiva.

Tonfisk i vatten kan jag iaf inte rekomendera;)
[Ändrat av jontte00 2005-03-22 kl 21:03]
 

Liknande trådar


Vinter i Österrike: 6 höjdpunkter

Upplev ikoniska skidbackar, glaciäräventyr och charmiga byar där alpina traditioner och kulinariska smakupplevelser skapar en unik atmosfär.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg