Hej!
Smör blir ju som bekant stenhårt när det fryser och det bli rätt svårt att bre ut det på sin knäckemacka. Därför har jag alltid brett mina knäckemackor hemma i förväg innan jag gett mig ut på vintertälttur.
Men jag gillar inte mackornas konsistens efter ett par dagar! Sega, sladdriga, dallriga äckelmackor - blää!! Tappar matlusten bara jag tittar på eländet.
Så - kan ingen vänlig själ hjälpa mig med tips på pålägg som går att medföra vintertid så att jag kan bre mina mackor ute på fältet? Pålägg som bara "fryser lite grand" och inte blir stenhårda, om ni förstår vad jag menar.
Leverpastej t ex...kan det vara något..? Snälla, hjälp mig!
MVH Petra
Smör blir ju som bekant stenhårt när det fryser och det bli rätt svårt att bre ut det på sin knäckemacka. Därför har jag alltid brett mina knäckemackor hemma i förväg innan jag gett mig ut på vintertälttur.
Men jag gillar inte mackornas konsistens efter ett par dagar! Sega, sladdriga, dallriga äckelmackor - blää!! Tappar matlusten bara jag tittar på eländet.
Så - kan ingen vänlig själ hjälpa mig med tips på pålägg som går att medföra vintertid så att jag kan bre mina mackor ute på fältet? Pålägg som bara "fryser lite grand" och inte blir stenhårda, om ni förstår vad jag menar.
Leverpastej t ex...kan det vara något..? Snälla, hjälp mig!
MVH Petra