Jag och min fru ska ut på en tur i Jämtland nästa vecka. Vi ska gå mellan fjällstationer (Storulvån, Blåhammaren, Helags).
Vi ska gå med så lätt packning som möjligt. När jag gjorde samma typ av vandring förra året i Jotunheimen behövde jag inte ha med mig någon mat alls. Jag åt frukost och middag på "hytterna" och gjorde mackor vid frukosten och fyllde termosen med varmvatten som matsäck. Funkar detta upplägg för svenska fjällstationer också?
Något annat förbrukningsmaterial än mat som inte går att få tag på?
Eventuellt passerar vi Gåsen och då tänkte jag att vi provianterar på fjällstationen före. Har Gåsen har alla kokkärl och tallrikar etc som behövs?
Vi ska gå med så lätt packning som möjligt. När jag gjorde samma typ av vandring förra året i Jotunheimen behövde jag inte ha med mig någon mat alls. Jag åt frukost och middag på "hytterna" och gjorde mackor vid frukosten och fyllde termosen med varmvatten som matsäck. Funkar detta upplägg för svenska fjällstationer också?
Något annat förbrukningsmaterial än mat som inte går att få tag på?
Eventuellt passerar vi Gåsen och då tänkte jag att vi provianterar på fjällstationen före. Har Gåsen har alla kokkärl och tallrikar etc som behövs?