Presso för turen

Jag kokar emellanåt, delvis för att det blir gott men kanske mest för att det ger så skön Zeb Macahan-känsla.. Fast på ensamturer tycker jag att det blir både odrygt/tungt och lite mäckigt. Så oftast blir det en bunt enportions-snabbkaffe istället, gärna espresso-varianten som det är lite mer drag i. Fyller en 5dl-termos med hetvatten på morgonen, när det är lunchdags är det bara att skicka rätt mängd i matpåsen och ta resten till en kopp kaffe medans maten gottar sig - perfekt!

/Per
 

Liknande trådar


Vandrat på ett platåberg? Upptäck Billingens unika landskap!

Njutvandra året om i fantastisk natur med böljande sluttningar och dramatiska klippavsatser – bara ett stenkast från Skövdes centrum.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg