Potatismos har jag Aldrig i skafferiet men i år orkade jag ej torka(färdigkokta) makaroner och ris utan köpte en 33 P förpackning Felix potatismos.
Har lite äggpulver ,samt Semper skummjölkspulver torkat, rosmarin,salvia,peppar,paprika och salt,gräddsåspulver,olivolja,gurkmejram.
Jag har mätt upp 1.5 dl pulver och ska bl med ca 4.5 dl vatten,kan detta vara rimligt att man som middag/kvällsmat och normalt ´matglad´herre kan tänkas äta,om mna ej äter sedan en stadig frukost och lite godis på dagen.
Hur stor volym kommer detta bli ska ha torkat kött i samt så mkt olja det går att blanda med,kommer det att svälla till ca 1L i volym tror byttan mäter 1.3L
Vilka kryddor går att blanda,och hur mkt olivolja kan man räkna med går att blanda i för att det ska gå äta med sked och för att ej smaka konstigt vill gärna ha 1/2 dl smaklös Grekisk E.W. olja
Har lite äggpulver ,samt Semper skummjölkspulver torkat, rosmarin,salvia,peppar,paprika och salt,gräddsåspulver,olivolja,gurkmejram.
Jag har mätt upp 1.5 dl pulver och ska bl med ca 4.5 dl vatten,kan detta vara rimligt att man som middag/kvällsmat och normalt ´matglad´herre kan tänkas äta,om mna ej äter sedan en stadig frukost och lite godis på dagen.
Hur stor volym kommer detta bli ska ha torkat kött i samt så mkt olja det går att blanda med,kommer det att svälla till ca 1L i volym tror byttan mäter 1.3L
Vilka kryddor går att blanda,och hur mkt olivolja kan man räkna med går att blanda i för att det ska gå äta med sked och för att ej smaka konstigt vill gärna ha 1/2 dl smaklös Grekisk E.W. olja
Senast ändrad: